Crashes after loading

Post Reply
ivybones
Posts: 3
Joined: April 23rd, 2018, 7:42 pm

Crashes after loading

Post by ivybones » April 24th, 2018, 9:56 pm

I'd really love to play IV-MP, but when I start the launcher, the game goes through the opening intro and then crashes. Other than Script Hook (and dsound if that counts), I don't have any mods. I have Microsoft Visual 2017 and I also have version 1.1.2.0 of EFLC. I'm not sure why this is happening. I've tried running it as administrator. I'm running Windows 7 64 bit and my paul.dll has been disabled. Any help is appreciated.

WuskieFTW
Site Admin
Posts: 99
Joined: July 29th, 2017, 4:04 pm
Location: Hip-Hop & Rap
Contact:

Re: Crashes after loading

Post by WuskieFTW » April 25th, 2018, 1:16 pm

Please upload the Client.log file and any .dmp file inside the comMP folder.

"the game goes through the opening intro and then crashes" - Rockstar intros or the TBOGT intros while the game is loading?

ivybones
Posts: 3
Joined: April 23rd, 2018, 7:42 pm

Re: Crashes after loading

Post by ivybones » May 5th, 2018, 12:15 pm

The client log reads:

24/04/2018 23:06:33.870 !Manolo: class init
24/04/2018 23:06:33.870 !Manolo: patches
24/04/2018 23:06:33.870 !Manolo: testing patches
24/04/2018 23:07:09.470 !Manolo: class deleting
24/04/2018 23:07:09.470 !Manolo: class deleted
24/04/2018 23:07:09.470 Last Manager Task: 0

I couldn't find any .dmp files in comMP.
Also, the game crashes after the Rockstar intro.

WuskieFTW
Site Admin
Posts: 99
Joined: July 29th, 2017, 4:04 pm
Location: Hip-Hop & Rap
Contact:

Re: Crashes after loading

Post by WuskieFTW » May 6th, 2018, 3:34 pm

Have you tried using Xliveless yet? I would give it a shoot instead of using dsound.

ivybones
Posts: 3
Joined: April 23rd, 2018, 7:42 pm

Re: Crashes after loading

Post by ivybones » May 6th, 2018, 7:26 pm

I replaced dsound with Xliveless but got the same results. It still crashes right after the Rockstar logo.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest