Page 1 of 1

[Solved] Game does not launch

Posted: Sun Jun 03, 2018 2:28 pm
by Lucas
My game does not start when I click Connect. I followed all the instructions in the manual and nothing happens when I click Connect.

Re: Game does not launch

Posted: Mon Jun 04, 2018 12:46 am
by Suge
  • Does your game work when started by "launchEFLC.exe"?
  • Have you tried reinstalling patch 1.1.2.0? Link
  • Is your game the DVD version or Steam?
  • Do you have any .asi / dsound.dll /other mods? Have you tried removing them?
Please include "comMP/Client.log" and screenshots of your EFLC folder and EFLC.exe Properties->Details

Re: Game does not launch

Posted: Mon Jun 04, 2018 2:33 pm
by Lucas
1. The game works normally.
2. I did not try to reinstall, because this is already the version I use. But I can try.
3. No mods.
Folder:
Image

EFLC.exe Properties:
Image

The only log I found was launcher.txt:

Code: Select all

03/06/2018 14:07:15.875 Launching GTA IV
03/06/2018 14:07:15.890 Launching the launcherHelper
03/06/2018 14:07:15.921 Launcher is up
03/06/2018 14:07:15.921 Done
03/06/2018 14:07:16.359 Window found
03/06/2018 14:07:16.375 Injecting hack
03/06/2018 14:07:16.375 Launching Client.dll
03/06/2018 14:07:18.984 Resuming
03/06/2018 14:07:18.984 Result: 0, 87

Re: Game does not launch

Posted: Mon Jun 04, 2018 7:29 pm
by Suge
Please try using the XLiveLess by Listener.

Re: Game does not launch

Posted: Tue Jun 05, 2018 8:28 pm
by Lucas
It definitely does not open. Tell me a crack that works with this mod? Or I need the original version?
Through the task manager, I see that two applications start, but close quickly.
Image

Re: Game does not launch

Posted: Thu Jun 07, 2018 7:36 pm
by Armelin
I'm sending you a test version via Private Message. Let us know if it helps.

Re: Game does not launch

Posted: Sun Jun 10, 2018 10:59 pm
by Lucas
Problem solved. Now I can play IVMP perfectly. Thank you all for the support!
Image