Search found 4 matches

by Surena
Fri Mar 15, 2019 11:01 am
Forum: IV:MP T4
Topic: Various issues
Replies: 0
Views: 743

Various issues

For some reason ENB does not like to work properly combined with IV-MP dropping FPS to 10-20, it might be that the cause is my GPU being AMD branded, but in singleplayer it works just fine with 100-200fps actually. Any reasons that IVMP might conflict with ENB files? Second, it seems that playing IV...
by Surena
Sun Apr 01, 2018 8:58 am
Forum: News and Updates
Topic: Build 8 changelog 31/03/18
Replies: 2
Views: 2586

Re: Build 8 changelog 31/03/18

I don't know if this is a miracle but this new build has fixed my CPU issue, which was hanging around 40-50% before. Now my CPU is basically using its max potential, and with recording software turned off and an overclock to 4,5GHz, my GPU got some room to render up to 60-90fps around crowded areas ...
by Surena
Thu Mar 15, 2018 5:14 pm
Forum: IVMP T3 Support
Topic: Strange PC resource usage
Replies: 2
Views: 1910

Re: Strange PC resource usage

Consider this: you own a Quad-Core CPU and the T4 Client only uses 1 thread. Therefore the maximum CPU usage the Client can have is 25%. You also mentioned that your single player is peaking at 99% so you should problably check if there is something wrong with your game version. My CPU has two modu...
by Surena
Thu Mar 15, 2018 2:52 pm
Forum: IVMP T3 Support
Topic: Strange PC resource usage
Replies: 2
Views: 1910

Strange PC resource usage

I have been testing IV-MP T4 for the last two days and unfortunately, I have to mention a strange issue about the way T4 uses PC resources to run the game. PC specs : CPU : AMD A10-7850K @ 4,3GHz 1.38v RAM : 12GB DDR3 @ 1866MHz 1.5v MOBO : Asus A88XM-PLUS FM2+ GPU : AMD Radeon R9 290 @ 1000MHz Core ...